Rating: 4.3636363636364 sterren
11 stemmen

Reacties

Sanne
een jaar geleden

Ik ga nu al een aantal keer naar Melissa voor sportmassage. Ik kan het iedereen aanraden. Ze geeft een fijne, stevige druk en weet precies de plekjes te vinden die vastzitten. Ik kom altijd ontspannen en relaxed weer thuis! Daarnaast luistert ze goed naar wat je nodig hebt en geeft fijne tips!

Kim
een jaar geleden

Ik heb twee keer een access behandeling gedaan bij Melissa. Ik merkte gelijk al dat haar vingertoppen heel warm aanvoelden toen ze mijn voorhoofd aanraakte en dat ik tintelingen voelde door heel mijn lichaam. Waar ik eerst een vol hoofd had en veel gedachtes, merkte ik dat mijn hoofd langzaam rustiger en stiller werd. Ik merkte na afloop van de behandeling zo een rust! Ook is Melissa een erg fijn persoon om mee te praten en ze heeft me nieuwe inzichten gegeven. Ik kan de behandeling al met al aanraden!

Zoë
een jaar geleden

Mijn eerste ervaring met Acces Bars heb ik super ervaren, dit vooral dankzij Melissa zelf als persoon en hoe ze dit heeft toegepast. Zodra je binnenkomt hangt er al een hele fijne, rustige sfeer. Tijdens de behandeling voelde ik de energetische stromingen door mijn lichaam stromen, een gevoel wat ik nog niet eerder heb gevoeld. Na de behandeling voelde ik mij een stuk lichter in mijn hoofd en merkte ik dat ik onbewust veel gedachtes heb losgelaten. En er meer energie voor in de plaats terug is gekomen. Zo fijn, dit blijf ik zeker doorplannen!

Sanna
een jaar geleden

Ik heb bij Melissa deze maand twee keer een access bars sessie gehad en het is iedereen aan te raden! Ik voel me kalm, pak taken sneller op en merk dat ik mezelf minder snel laat afleiden of gek laat maken door mijn eigen gedachten. Betrapte mezelf vaak op ‘overtinking’ maar zelfs dat is enorm verminderd. Voelde me bij aankomst gelijk welkom door Melissa dus kom er zeker vaker terug!

Marit
een jaar geleden

Na de eerste keer Acces Bars wilde ik gelijk een tweede keer boeken. De methode is zo bijzonder dat ik elke keer weer verbaasd ben over de effecten ervan. M'n hoofd voelt leger en rustiger en ik kom weer terug bij een kinderlijke vrolijkheid. Melissa neemt rustig de tijd en is doortastend, waardoor de methode zeer effectief wordt uitgevoerd. Een aanrader!

Judith
een jaar geleden

2x maal heb ik een Access Bar behandeling gehad bij Melissa. Naarmate de dagen vorderden, na de behandelingen, merkte ik dat ik een stuk rustiger ben in mijn hoofd. Ook ervaar ik veel minder stress en laat ik de dingen meer op me afkwamen met het gevoel dat de oplossingen ook wel komen. Juist door de rust die ik ervaar.

Felice
2 jaar geleden

Ik heb sinds een tijdje om de week sportmassage bij Melissa en ik ben echt mega tevreden. Naast dat ze een super lieve meid is, weet ze goed wat ze doet. Mn nek, rug en hoofdpijn klachten zijn al veel minder. Ze geeft me ook tips om toe te passen in het dagelijks leven. Bedankt topper!

Jip
2 jaar geleden

Melissa geeft heerlijke ontspanningsmassages! Echt een aanrader!

Chennita
2 jaar geleden

Zojuist heb ik echt een heel fijne sportmassage gehad bij Melissa. Ik vond haar praktijk per toeval via Google Maps, haar website sprak me direct aan. Een afspraak maken gaat op een gemakkelijke, persoonlijke wijze. Het ontvangst was open en vriendelijk. De praktijkruimte is mooi ingericht. Ze heeft een fijne energie en een rustige, open uitstraling. De massage was stevig en precies goed, heerlijk! Ik heb een nieuw vast adresje gevonden. Zeker een aanrader!

Shenna
2 jaar geleden

Melissa is een topper. Ik heb reiki en een gelaatsmassage bij haar gedaan. Ze voelde me heel goed aan en wist daarom ook precies welke plekken extra aandacht nodig hadden. Ik ben helemaal tot rust gekomen en ze heeft al mijn blokkades vrij kunnen geven. Wat een verademing en een ervaring. Ze heeft een vaste klant erbij! 😍

Reactie plaatsen